U bent van ons heen gegaan,
en dat doet me heel veel pijn.
U bent net 70 geworden,
maar helaas mocht u niet meer bij ons zijn.
We zullen altijd aan u denken,
en dan koesteren we de momenten dat u bij ons was.
Van de fijne dagen van onze jeugd,
dat we bij u zaten en voor ons las.
Tot de dagen dat we ouder werden,
en gezellig konden praten.
Oh lieve opa waarom nou zo vroeg
Maar helaas het mocht niet meer baten.
Echt nooit zullen we u vergeten,
en dan denken we aan de fijne momenten van uw leven.
Oh lieve opa kon u nog maar blijven,
al was het maar voor heel even.