vandaag zijn de woorden gevallen:
"het zal nooit iets worden..."
Niet rechtstreeks naar mij toe,
maar wel tegen anderen...
Diep binnenin wist ik het wel,
maar nu ik het gehoord heb
is er iets gebroken,
daar diep vanbinnen...
maar ik slaag me er wel doorheen,
net als alle andere keren.
Live goes on...
Non mollare mai!