Kies jij voor een leven waarin alles kan?
Verkies jij alles?
Denk je dat alles door anderen gegeven wordt,was makkelijk zo.
Neem een kaars bij de hand en open je innerlijk licht,vanuit deze bron kan je uzelf warmte geven.
Kies jij voor wat je wilt?
Kies vanuit je innerlijk licht.
Wonderen worden geboren en verricht.
Kiezen of delen?welk is de weg kiezen voor een licht leven of een zwaar.
Je gedachten zullen dit verwezelijken,te zien hoe je alles ervaart.
Jij of ik eender welk ik kies voor het openen van mijn innerlijk licht.