Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Lolita
in mijn hoofd klinken stemmen
van meisjes met rood haar
ik kan niet aan ze wennen
en kijk ze stiekem na
ze lachen niet ze doen maar
en hebben schik voor tien
trekken zich een afstand aan
zoals ik het kan zie
mijn hart is hun danszaal
ze zwieren er door heen
met enkel korte rokjes aan
al zijn ze niet alleen
ze zingen samen liedjes
over vriendjes als afweer
en praten niet over de liefde
want zij zijn niet alleen
Over dit gedicht
Auteur:
Corniel Nobel
Gecontroleerd door:
schaapje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[JIJ]
[Verwarring]
[Genegenheid]