al meer dan een jaar , jij was er voor mij
maar vanaf gisteren is dat voorgoed voorbij
je hebt me gekwetst ik had maar pech
maar kvond het niet erg , jouw kansen zijn weg
een vriend van me zal je altijd zijn
maar het is weg , kzeg dag tegen pijn
te lang geduurd , mn leven verloren
ik voel me nu echt wel herboren
een nieuwe dag een nieuw begin
en voor deze keer misschien niet jouw zin
kben het beu ik ben het moe
ik doe mijn boek nu toch wel toe
ik zie je nog laat je niet gaan
we zullen altijd blijven bestaan
maar wat er was dat is niet meer
jij bent verleden ,het doet jouw zeer
maar niet aan mij , mn glimlach terug
ik draai me om , kijk nooit meer terug
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!