De aanraking…
Jouw zachte handen, •om me heen.
Jouw lieve woordjes, •die me verleiden.
Onze handjes, •ineengevouwen.
Onze zielen, •dicht bij elkaar.
Onze hartjes, •samengesmolten.
Onze liefde, •verenigd voor altijd
*Van je liefste bloempje,
Sabrina xxx