Om een wonder te beschrijven heb je duizend woorden nodig, zo machtig en groots als de hemel. Woorden die betoveren, die je niet kan omvatten. Zelfs de speling van donker en licht, van pijn en vreugde, van regen en zon kan dit niet vervangen. Wannneer je dwaalt door een mistgordijn van verdriet en wannneer tranen van je wangen rollen, heb je zo'n woord nodig. Dat magische woord is niet buitengewoon, maar buitengewoon gewoon, daarom wordt het soms vergeten. Vandaag lieve mama, word je niet vergeten. Vandaar dat het woord mama voor mij zoveel meer betekent dan zonnestralen die in mijn gezicht schijnen, het gevoel dat ik krijg door de lach van een vreemde, de warmte als het koud is, de vonk tussen twee mensen, maar het woord mama betekent voor mij 'liefdesbron'. Mama, ik hou van jou...