Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verdriet om jou..
Verdriet om jou..
11 uur, mijn wekker loopt af
ik zou nu bij je kunnen zijn
met een ontbijtje aan je bed
dat lijkt me echt zo fijn..
Om gewoon een moederdag te hebben
smorgens naar je mama toe
heel stil anders word ze wakker
maar ik ben nu zelf nog te moe..
Het lukt me niet om nu te komen
ik moet eerst nog even denken
of ik je niet teleur zal stellen
als ik alleen mezelf kan schenken..
Ik heb geen cadeautje of ontbijt
alleen mijn liefde nog voor jou
soms is het een beetje minder
terwijl ik altijd van je hou..
Het gaat eigelijk niet zo goed
want vandaag doet alles pijn
weer niet geslapen, ik ben kapot
en ik wil weer samen zijn..
Ik zou alles willen doen voor jou
koken, wassen, poetsen, strijken
maar mijn handjes kunnen nog steeds niet
helemaal naar jou toe reiken..
Een grote zee van tranen
ze vallen zachtjes naar benee
het is allemaal verdriet in mij
maar jij neemt het met je mee..
We zijn nu heel even samen
Alsjeblieft, laat me nooit meer gaan
want als we samen geluk en liefde delen
blijf ik als dochter naast je staan.
Ik hou van Jou
Reacties op dit gedicht
Sanora vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
DeeSjj
:
Donderdag, augustus 11, 2005 16:26
Wouw Veel moOiie gedichten heb je!! xXx DeesJj
Over dit gedicht
Auteur:
Sanora
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
08 mei 2005
Thema's:
[Moeders]
[Verdriet]
[Samen]