Dik, dun, lang of kort,
Het maakt niet uit wat voor mens je wordt.
Ieder mens is anders en raar,
De een heeft een bril, beugel of paars haar.
De haat wordt in de wereld steeds een groter probleem,
Waarom kijken we daar nou niet eens doorheen?
Want laten we nou niet vergeten,
Dat we allemaal “mens” heten.
En ook al vind je een ander soms een last,
We houden allemaal een stukje liefde vast…