Ik zag je maar enkele keren.
Ik voelde meteen dat ik jou kende
helemaal.
Ik wist hoe je dacht
en wat je meegemaakt had.
Jij kon je niet verweren
tegen je ouders, je familie, onbekenden
allemaal.
Je lag daar nu zacht
je liep naast het pad.
Jouw zelfmoord
had het laatste woord.