Uit eten..
Blikken die elkaar kruisen.
er zijn gewoon geen woorden voor.
Niks hoeven zeggen, en samen miezemuizen.
romantisch hoor!
Een stilte die niet telt,want we genieten!
van elkaar proeven, elkaar hapjes geven
de wijn die kunnen we in de glazen gieten.
elkaar aan staren, en de ober maar vragen:"meneer heeft u nog even?"
Dat is gewoon een romantische av0nd!
en die word afgesloten met de knaller.
was iedere avond maar zon romantische avond
Uit eten, gewoon romantisch of niet dan!