Jij hebt een plaatsje in mijn hart,
dat eeuwig van jou zal blijven.
Voel jij je eenzaam of alleen,
aarzel dan niet om terug te keren.
Ergens, eender waar
staat iemand voor je klaar
die je liefdevol zal ontvangen
wanneer je ernaar zult verlangen.
Anderen kunnen veel voor me betekenen,
en dus altijd op mij rekenen,
maar jij, alleen jij
krijgt een speciaal plaatsje in mijn hart...
Dus vergeet dit nooit
ergens zit iemand
die jou zal behandelen
zoals jij verdient.
- 16 -