Sigrid
Ow sigrid
Wat doe je me toch aan,
Waarom kan ik je niet verstaan?
Waarom liet je me alleen verder gaan?
Liefie,
Nu heb ik een ander, maar ik mis je nog,
Snap je wat ik bedoel?
Snap je nu wat ik voel?!
Sigrid,
Ik heb je lief,
Geloof me nu maar,
Alles wat ik zeg is waar!
Meisje,
Ik wil je bij mij,
Samen kunnen we zijn een wij,
Waarom laat je mij zo vrij?
Schat,
Mag ik je zo noemen?
Nee kom nou,
Duw me niet weg!
Sigi,
Wat wil je dan dak doe?!
Ik blijf van je weg, maar ik mis je,
Snap je dat dan niet?
Sigrid,
Kijk me aan,
Zeg nu is dat ik moet gaan,
Dat ik je moet laten staan!
Meisie,
Waarom doe je dit?
Je geeft het niet eens een kans,
Toe, laten we het toch is proberen…
Liefje,
Doe me geen pijn,
Geef het een kans,
Laat ons samen zijn!
Sigischat,
Wat wil je nu eigenlijk?
Denk je aan mij?
Wil je mij?
Sigrid,
Toe,
Kijk me aan,
Laten we samen verder gaan…
* Ik heb nu een andere vriendin, waar ik denk te van houden, maar toch mis ik je nog, ik kan je niet vergeten, ik snap het niet, mss ben ik gewoon zo dom*