....JIJ....
Wat moet ik toch zonder jou.
Die lach, die stralende lach!
en elke keer zeg je, "wat is er nou?"
En dan zeg ik "niks." al verheugend op de volgende dag!
En toch zo'n vriendschap.
Ondanks alle omstandigheden.
hierover gaan veel van mijn gebeden.
deze vriendschap is gewoon de beste!
Dit mogen we niet verliezen.
houd moed!
sta niet te kniezen..
want zoals ik altijd zeg, "alles komt goed!"
JIJ.... luisterend naar de naam Mienke..
JIJ bent deel van mij
Ook al heb je het soms niet door.
Ik sluit jou in de warmte van mijn hart..
Of je dat nou wel of niet wilt hoor!