Waarom doe ik de dingen die ik doe
Ik wil er wel mee stoppen, ik weet alleen niet hoe
Je hoort toch te leren van je fouten in het verleden
Zodat je gelukkig kan zijn, in de toekomst en in het heden
Waarom leer ik er dan niet van en blijf ik het gewoon doen
Waarom denk ik niet aan de toekomst, maar alleen maar aan toen
Omdat je het weer voor jezelf hebt verpest, het is je weer gelukt
Zo zorg je er wel voor dat iedere keer het geluk bij je wordt weggerukt
Ik wil er wel voor vechten en ervoor gaan
Zodat ik er over een tijdje niet alleen voor kom te staan
Jij gaat niet weg, dat heb je zelf tegen me gezegd
Maar misschien ook wel, als ik het allemaal het uitgelegd
Ik heb nu een kans om er iets van te maken
Om alle angsten en demonen kwijt te raken
Maar op deze manier worden het er alleen maar meer
Waardoor het toch weer mis gaat, iedere keer weer