Zwevend door de lucht
kijk ik op je neer....
jou gedrag tegenover mij
doet me pijn keer op keer.
Ik voel me machteloos,
en zo ontzettend moe,
ik wil graag dat het veranderd
ik weet alleen niet hoe?
Van een afstand blijf ik hopen,
voel mje helemaal alleen....
zal het ooit anders gaan?
Ik kan nergens meer heen.
Laat me voelen wie ik ben,
je doet me erg veel verdriet....
je doet gewoon waar jij zin in hebt.
en ik? Dat interesseert je niet.