Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jou in mij verloren.
Jou in mij verloren.
Wil je me even uitleggen
waarom je nu weer zo doet
mag ik heel even weten
wat ik nu weer heb gedaan?
Want ik begrijp je niet
Wat bedoel je nou allemaal
Ik snap je echt niet meer
Wat wil je nou van mij?
Ik luister toch naar jou
wat doe ik dan nog fout
zeg dan eens wat je wilt
want ik houd dit ook niet uit.
Je weet toch dat ik alles
echt alles voor jou wil doen
je zou alles van me krijgen
echt alles wat je wilt..
Gewoon om je even terug te krijgen
mijn eigen mama weer in huis
jou lach, en jou lieve woorden
niet die van een vreemdeling.
Die mama die ik altijd had gehad
maar nu ineens verdwenen was
ik was haar kwijt of misschien
was ik gewoon mezelf verloren.
Ik wil nog niet opnieuw beginnen
en zeker niet met iemand anders
ik wil jou, alleen maar jou
maar dat is nu alweer telaat..
Liefde is alleen maar klote
het gaat toch altijd weer kapot
want welke papa en mama
kunnen echt altijd samen blijven?
Reacties op dit gedicht
Sanora vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Sunshine79
:
Vrijdag, mei 13, 2005 10:18
Ontroerend.
Je komt er wel uit voor jezelf.
Succes.
Liefs Sunshine79
Over dit gedicht
Auteur:
Sanora
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
13 mei 2005
Thema's:
[Moeders]
[Verdriet]