Een kakofonie van geluid
Vele hanen kraaiden het uit
De éne hoog, de andere met een bas
Het maakte niet uit hoe laat het was
Normaal begint een haan om een uurtje of zes
Maar deze waren echt niet goed bij de les
Om drie uur joegen zij mij uit bed
Hadden me op het verkeerde been gezet
Héél vroeg dus op het balkon, mijn oren hebben genoten
Van al dat gekukeleku dat werd uitgestoten
Mijn ogen werden ook verwend
Een sterrenhemel, ongekend
Nu wordt ik weer wakker met de wekker
En even is dat balen als een stekker