Zonnestralen verwarmen mn huid
Jij die zegt van me te houden
Heerlijke warmte houd toch aan
Kan het niet bevatten
Liefde zou dit het zijn
Je maakt me tot was
Met handen vol passie
Vuurwerk giert door mn lijf
Geschapen voor elkaar
Genietend met volle teugen
Drinkend uit het glas der liefde
Komend tot hoogtepunten
Samen huilend van genot