Wetten.
boven de wetten,zijn de
basis van pen en papier,
met studeren,niet de
daden voor plezier.
De wetten massa versier,
bloed,hun de stier,
aan kleuren klier.
Eens in duizenden jaren,
de olifant verlies van
de mier.
Den Haag,pen en papier
hier,welwillend gier.
Erop proost,met een
bier.
In drievoudig pak je,
de lam maar geen dier,
boven de wetten,het goed
voor de nier,
Noord,Oost
Zuid,West aan vier.