Aanrecht recht
Ik lach in mijn vuistje,
als hij weer hoger beroep aanvecht,
man van de wijsheid brabbelt
over een recht als aanrecht
af en toe moet je als vrouwzijnde
gewoon recht toe recht aan zijn,
en zo wil ik mijn tomaatjes ook graag,
tis geen moet hoor, maar evenmin een vraag,
We kunnen ook gewoon chocolade eten,
of de restjes van de dag daarvoor,
je kan ook even die brede armen gebruiken,
lieverd wees niet bang dat ik je stoor..
Hoor ik daar nu wat gemopper?
ik meende daar dat ik toch niet veel vraag,
363 dagen zwijgzaam werken,
ohw ja, het vlees goed doorbakken graag