voor karl heinz.
dit kleine gedicht is voor jou.
omdat ik nog steeds van je hou.
je bent voorgoed uit ons leven .
gegaan,
bent in duitsland gestorven ,
zo ver hier vandaan.
waarom zo ver bij ons vandaan.
maar we zullen je nooit vergeten.
jij was altijd zo lief en trouw.
en als het kon was ik er voor jou.
je zuster frieda is bij mijn.
haar op te beuren vinden we fijn,
en weet je dat heb je niet meer gezien.
dat manuella moeder is.
heb je niet meer mogen zien.
maar weet lieve karl heinz.
eens zien we elkaar weer,
praten we met elkaar verder bij de heer,
mijn lieve henk die is nu ook bij jou,
maar ik hou op want ik heb nog steeds pijn en verdriet.
waarom jullie ons zo verliet.
dit is geschreven voor jou.
door frieda en els en familie.
karl heinz we houden van jou.
rust zacht in vrede bij de heer.
eens zien we elkander daar weer.