Ik maak me niet druk meer,
de wereld draait ook zonder mij.
Ik hoor je niet meer,
geen enkel woord dat je zei.
Het viel voor mij stuk,
tranen van mijn wangen,
de tranen die eens getuigden van geluk.
Je hebt de glinstering van het leven,
die heb ik al veel te lang niet meer gezien,
ik hoop dat ik je genoeg heb gegeven.
Want ik,
ik kan niet meer..
Maak je alsjeblieft niet druk om wat ik zei,
de wereld draait ook zonder mij.