In m'n hart voor altijd,,
Toen ik merkte dat hij niets met mij wil,,
Werd ik inene heel stil..
Er leek iets in mij te breken.
Iets dwars door m’n hart,,
Iets dwars door mijn hart te steken..
M’n tranen bleven maar stromen,,
Ik kon er niet aan ontkomen..
Ik voelde me alleen,, heel alleen,,
Ook al waren er duizenden om me heen..
Na een tijdje begon ik weer te stralen,,
Ik voelde dat m’n verdriet begon te dalen..
Ik leek hem bijna te zijn vergeten..
Maar in m’n hart heb ik hem voor altijd,
een plekje gegeven…
Ik kon je niet vergeten,
&nd alles je vergeven..
Het koste heel veel moeite,
maar het is ons wel gelukt..
Alles is weer goed,
alles gaat soals het eigelijk moet..
Hij houd van mij,
ik van hem..
Wij voor altijd,
wij voor altijd bij elkaar..
Maand naar maand, jaar naar jaar..
Mijn liefde voor jou, is onbetaalbaar..