Als iemand me zou vragen
Hoe het met me gaat
Dan zou ik antwoorden
'Goed dat je er naar vraagt'
Ik voel me goed
Ik voel me top
De pauze die ik op de berg van het leven had ingelast
Is nu over, ik klim weer hogerop
Hartstikke bedankt
Het leven voor mij heeft nu weer zin
Dat ik toch nog vrienden heb
Ik geloof er nu echt heilig in
~~~