LIEVE OMA EN OPA.
lieve oma en opa.
hier een gedicht voor jullie twee,
zijn jullie boven in de hemel.
nu gelukkig met zijn twee.
als we aan jullie denken .
doet ons dat heel goed.
dus ga ik denken.
bij de here god hebben jullie het goed.
en ik zal mijn hele leven aan jullie denken.
en veel aandacht aan jullie schenken.
VOOR MIJN MOEDERTJE BRAGGAAR.
lieve moeder moet u laten weten.
dat ik u nog steeds niet kan vergeten.
u was altijd zo goed voor ons gezin.
maar daar bleef u echter niet meer in.
als u eens wist moederlief ik heb veel verdriet,
mijn dochter die mijn de kleinkinderen verbied.
en ze zijn nog maar zo klein.
ik vraag elke dag aan de heer wanneer ik weer .
bij ze mag zijn.
maar daar kan ik alleen nog over dromen/
mama ik vraag u boven in de hemel.
zal er voor mijn ook de tijd komen,
ik wou zeggen dat ik van u hou.
mama ik hou heel erg veel van jou.
je dochter rineke braggaar .
en partner els.