weet je hoe het voelt om alleen te zijn?
een grote menigte om je heen,
die er eigenlijk niet is?
een lach , een kwade blik
en soms ook wel een snik
allemaal om jou!
net alsof je in een bodemloos
zwart gat valt, er komt geen einde aan
je bljft proberen je vast te grijpen,
maar valt iedere keer dieper, en dieper
je probeert te roepen , maar...
er komt geen klank...
niemand die merkt, dat je weg bent,
van het toneel,
niemand die iets zegt,
nu ben je helemaal alleen,
samen met het donker
geen licht om aan te knippen
geen vriend om tegen te praten
alleen het donker,
je bent alleen, alleen met het donker om je heen