Wat moet ik nou…?
Je laat niks van je horen..
Mag ik je soms niet storen?
Pas ik niet in je dagelijkse leven..
Kan ik alleen in het weekend mooie avonturen met je beleven?
Of ben ik aan het dromen?
Zo ja, laat me dromen alsjeblieft uitkomen..
laat me naar je toe komen..