..*Wij*..
Als ik bij je ben,
Voel ik intens veel geluk.
Je armen stevig rond mijn middel,
Dit gaat nooit meer stuk.
Dankzij jou heeft mijn leven weer zin,
Wat ik voor je voelt valt met geen pen te beschrijven.
Je hebt geen idee hoezeer ik je bemin,
Ik hoop dat je voor altijd bij me zal blijven.
Ik word al week van binnen als je naar me kijkt,
Ik ben weer gelukkig, dankzij jou.
Alsjeblieft, blijf bij me tot in de eeuwigheid,
Je weet niet half hoeveel ik van je hou!
..* Richard ik hou van je*..