Eerlijk en oprecht
Nog een keer wil ik naar de stille vijver gaan
en daar in dromen mijn vader weer ontmoeten
Hij, die de mijn vriend was, opnieuw begroeten
en dan weer wandelen in die lange laan...
Al zoveel jaren loop ik naar zijn graf,
blijf met hem praten over mooie dagen,
Hij geeft me antwoord op zovele vragen
en ik ben dankbaar voor wat hij me gaf...
Eerlijk en rechtvaardig mensen behandelen met respect
zij hij altijd tegen mij,
Maar ik de levensgenieter zag dat niet gewoon blijven lachen
En praten heel open en vrij
Af en toe met m`n kleine meid geeft me weer wat energie en
heel veel rust….
Maar dan weer problemen en dingen regelen die haast onmogelijk
Zijn en dan lig je weer van pampus en haast uitgeblust
Toen zovele vrienden in goede tijden
Je loopt wat rond en kent er vele, ze groeten je ook
maar vanbinnen voel je dat ze lachen en je vermijden,
Dat doet zeer maar denk aan zijn woorden eerlijk en rechtvaardig,
Maar bezig zijn met problemen van anderen,zei die zelf geen kracht,
hebben en die advies kunnen gebruiken vinden je wel aardig
Wij zijn mensen (wezens)die allemaal een doel hebben zegt men over
ons op deze aarde
Maar met zoveel problemen en tegenslagen en toch eerlijk en oprecht blijven waar blijft dan je zelfwaarde???
Gewoon blijven lachen en doorgaan en sommige dingen vermijden
En dan maar hopen , wie komt mij uit deze droom bevrijden !!!!!!
Beast 23-08-001