Liefde,
Wat ben je daar nu mee?
Het is toch niks waard!
Maar nee, ik wil liefde, van jou!
Pfff liefde,
Doet alleen maar pijn,
Maar nee, het brengt ook goede dingen mee!
Een meisje,
Wat ben je daar nu mee?
Héél veel! Dan hou je tenminste van iemand!
Och, liefde is tijdverspillen!
Je verliest je tijd er maar aan!
Maar nee! Al de tijd die je erin steekt is goed benut!
Liefde, kan iemand me zeggen hoe het voelt?
Ik weet het niet meer!
Maar natuurlijk weet ik hoe het voelt! Liefde is wat ik voor jou voel!
Al die tegenstrijdigheden!
Wat moet ik doen? Liefde voelt niet goed!
Maar toch weer wel!
*liefde, is het alles infijte nog wel waard? al deze pijn? omdat je niet met mij wilt zijn? pijn en verdriet, omdat het ons geen kans liet! pijn om jou, omdat ik zoveel van je hou! Liefde, ik wil je nooit meer voelen! Ga uit men leven!*