Ik ben niet in de wieg gelegd om slechte dingen te beleven.
Om altijd maar liefde te geven voor niks.
Ik ben in de wieg gelegd om meer te beleven.
Om het waard te zijn net zoals een ander in liefde te leven.
Vind mezelf waard om er te zijn en in mezelf te geloven.
Me niet steeds laten beroven van dromen dat er niet konden zijn.
Heb ook het recht er te zijn nu en altijd.
Daar wil ik in geloven en niet meer in pijn en verdriet.
Jij was slechts schijn nu ga ik je beschouwen als een vage droom.
Jij bent voorbij hoort er niet meer bij dat heb je zelf gekozen.
En daar ga ik in geloven vanaf nu verdien meer het beste dat er is.
Beste moet nog komen en ga vanaf nu dromen van een beter
bestaan dat nooit meer kan vergaan.