Bij het licht van de maan,
zag ik jou daar staan...
je keek me hoopvol aan,
en liet me niet verder gaan...
Samen verder door het leven,
jij wilde me alles geven...
kon mijn lichaam laten beven,
en liet me mijn doel nastreven...
het doel om gelukkig te zijn,
met liefde, warmte en veel gein...
een leven zonder pijn,
dat leek me zo ontzettend fijn...
maar al leek het zo gewoon,
wij, samen met een zoon...
ik schrik wakker en hoor die toon,
het is de wekker...helaas, het was dus maar een droom...