Zaterdag was leuk,
van het lachen lagen we zelf in een deuk
tot zondag,toen kwamen je ouders naar hier
of ik er was,scheelde hen blijkbaar geen zier
maar s'avonds waren ze weg
kwam men pa iets vertellen,had weer eens pech
'doe dat jenske maar uit je nickname vandaan
hij ziet jou volgens zijn ouders toch niet meer staan'
begrijp er nog steeds niets van,en waarom?
zijn het je ouders,doen zij gewoon een beetje stom
ik weet het niet meer,ik wil je wel bellen
en je dan alles vertellen
alleen,vind ik mijn gsm niet meer
vraag me wel af,waarom doet de liefde zo'n zeer?
van m'n vrienden krijg ik wel raad
maar ik weet niet,of er voor dit,een raad bestaat
de angst is groot om jou te verliezen
want nooit,zou ik iemand boven jou kunnen verkiezen!