Ik zag jullie voor de deur,,
Er verspreidde zich een geur,,
Een geur van liefde,,
Ik zag de brief,,
Jullie gingen meteen weer,,
Maar o ik was allang blij,,
Met die brief,,
Hij is zo ontzettend lief,,
De tranen rolden over mijn wangen,,
Ik weet het zal van mij afhangen,,
Jullie hebben gelijk,,
Als ik vaker kom, ,
Zal ik minder schrikken,,
Minder dan als ik haast nooit kom,,
En o wat ben ik blij dat ik eindelijk,,
Eindelijk wat terug kreeg :)
Maar ik voel me van binnen zo ontzettend leeg,,
Zoveel dingen die ik overweeg,,
Ik heb er gewoon geen zin meer in,,
Ik voel me te min,,
Ik wou dat ik had een vin,,
Dan zwom ik weg,,
En heeft iedereen maar pech,,
Want niemand die het erg zou vinden,,