Mooi is een woord
Het komt heel vaak voor
Maar wat is nou mooi
Behalve dan een woord dat ik vaak hoor?
Mooi is iets dat niet lelijk is
Hoor je vaak om je heen
Mooie kleding, mooi gedicht
Je zegt ’t te vaak, is het wel wat ik meen?
Eigenlijk heeft alleen iets heel speciaals
Deze naam verdient
Een woord waar je vrolijk van wordt
Uitgesproken door een goede vriend
Je vraagt je ook wel eens af:
Wat is er mooi aan mij?
Maar onthoud dit heel erg goed:
Iedereen heeft iets moois in zich
En ook jij hoort daarbij…