Het maalt nog steeds door mijn hoofd....
Ik die al mijn liefde aan jou heb beloofd....
Ik die een mooie toekomst met jou zag....
Maar wij samen is iets wat niet kan en niet mag.....
Ik ben nu heel gelukkig met iemand....
Jij woont ver weg in een ander land.....
Wij kunnen nooit samen zijn, was het maar waar.....
Dan waren we nu gelukkig bij elkaar.....
Ik hou van mijn vriend voor altijd......
Maar nog steeds is er dat stukje onzekerheid.....
De puzzel is nog steeds niet compleet.....
Omat ik mijn verleden met jou maar niet vergeet....
*********** ik mis je***********