Lieve Henk
Blij te horen
dat jij het leuk hebt gehad
afgelopen weekend
ik merk
dat het je goed gedaan heeft
en hoop
dat je weet
dat ook plezier maken
bij dit leven hoort
Soms kan men
enkel de donkere
gure winterkant zien
maar nu, in de lente
schijnt de zon
in mijn leven
en in dat van vele anderen
en ik bid
dat de zon ook zal gaan schijnen
in jouw leven
en dat het dan
ook bij jou
voor eeuwig
lente zal zijn