..een ECHTE man..
een echte man.. laat het eruit
een ander let toch niet op
in deze drukke maatschappij
schuif je emoties niet opzij.
Een echte man.. toont zijn gevoelens
is niet bang voor reacties
iedereen had het kunnen overkomen
Uiteindelijk is iedereen verantwoordelijk voor dergelijke acties....
een echte man.. durft vrouw te zijn
want zo gaat dat.
een ECHTE MAN loopt achter de kinderwagen
een ECHTE MAN kookt een maaltijd
een ECHTE MAN speelt met zijn kinderen
MAN.. DURF VROUW TE ZIJN
en je zult zien, ze zullen voor jou zijn