Sometimes I wonder .
Shall everything work out ?
Will it ever be what it used to be?
Should I shout or
Should I wonder ?
We were like soulmates
We trusted eachother..
I broke the trust and
I didn't even bother .
Remember we were soulmates
You know I still love you
I wish everything would be like it used to be
I didn't mean to hurt you !
You're my soulmate,
I'm like your sister,
You're like my brother !
Everything will be forgotten .
Remember me, remember us
We will never forget eachother..
(Steven, je bent de liefste.. Nogmaal, sorry.. You're my Guardian Angel!)