Jou zal ik complimentjes maken…
Steeds een nieuw, elke dag.
De wereld zal ik aan je voeten leggen…
Steeds opnieuw, elke dag.
Ik zal je bloemboeketten geven…
Steeds een nieuw, elke dag.
Ik zal de sterren voor je plukken…
Steeds opnieuw, elke dag.
Ik zal gedichten voor je maken…
Steeds een nieuw, elke dag.
Ik zal kastelen voor je bouwen…
Steeds opnieuw, elke dag.
Je lach zal ik in me opnemen…
Steeds opnieuw, elke dag.
Ik zal je teder kussen en omhelzen…
Meer dan eens, elke dag.
Ik zal mijn hart aan je geven…
Voor altijd, als dat mag.