Ridder.
Daar staat hij. boven op de heuvel
de zon glinsterd over zijn harnas
trots draagt hij zijn vaandel
Een beest op het slagveld
maar een heer op het hof
kent zijn manieren
is dapper heeft moed
In zijn vrije tijd, maakt hij vrouwen het hof
op een bal
Test hij ze door met ze te dansen
DAT is een ridder, charmant, maar streng
dapper en moedig
Trots op zijn land..
Dat is een KOENE ridder
Als jullie het willen weten..
Er is er nog een vrijgezel
luisterend naar de naam Koene
Ridderlijke kenmerken ingesloten
nog lang niet versleten
kom op mijn bal
ik zal dansen met je
ik zal je het hof maken
Bij mijn kasteeltje ben je altijd welkom