Klein blond meisje
Elke dag leef je in angst
En dat het misschien opnieuw kan gebeuren
Daarvoor ben je het bangst
Dat ie zich weer aan jou zal vergrijpen
En dat ie weer vreselijke dingen zal doen
Misschien wel weer meer
Dan een klap of een zoen
Nee, klein blond meisje
Zo ver laten we het niet meer komen
Dat ie je weer iets vreselijks zal doen
Nee, klein blond meisje
Het gebeurt nooit meer zoals toen
Het ergst vind ik dat ie geen spijt heeft van zijn daden
Maar net doet of er niks is gebeurd
Terwijl die jou leven met zwart en wit heeft gekleurd
Jou armen heeft betekent met littekens van het snijden
En alle keren dat ie je heeft laten lijden
Hij moet gestraft worden voor zijn daden
En gestraft worden voor het kwade
Maar ondanks alle dingen die hij je heeft aangedaan
Heb je al deze moeilijke tijd doorstaan
Hij moet beloven je met rust te laten
Zodat jij het allemaal rustig kan gaan verwerken
En na al deze gebeurtenissen je hart weer aan te sterken
Je vertrouwen terug te winnen
Zodat je weer opnieuw met leven kunt beginnen
Zonder angst en verdriet door het leven kan gaan
Na al die moeilijke tijd die je hebt doorstaan
Het kleine blonde meisje
Uit de 1e klas
Was alles maar voor bij
Zodat ze weer kon word
Wie ze vroeger was
En Het Kleine Blonde Meisje Dat Ben Ik....