Voor papa, overleden 7 augustus 1995.
Verstomd is nu je stem
en stilte zal er zijn.
Geen plaats meer tussen ons
maar ook geen zorg en pijn.
Ook jij maakte deel uit van het geheel,
uniek, en vol herkenbaarheid...
De schakel is nu verbroken,
de lege plaats een feit,
en verdriet wordt vermengd
met dankbaarheid.