Als woorden borrelen
door elkaar en los
moet ik het verband gaan zoeken
maak van bomen weer een bos
zodat ik er weer hout van kan maken
ik schuif en ik schrap
gelukkig niet op papier
anders te weinig hout
in het bos alhier
en kan ik het verband zoeken wel staken
eindelijk lijkt het ergens op
het staat nu keurig op zijn plek
voor anderen nu ook te lezen
anders verslijten ze me voor gek
en daar moet ik voor waken