Kun je met genoeg liefde alles overwinnen
Of eindigt alles in een tornado van boze zinnen
Ligt er dan toch een grens aan het onvoorwaardelijk houden van
Als we dan eindelijk allebei weten dat ik niet veranderen kan
Als jij het niet kan, misschien moet ik de beslissing dan maar nemen
Zodat jij afstand kan nemen van het meisje met al haar problemen
Misschien is dat nu niet wat je wilt, maar het zal echt beter voor je zijn
Een gelukkig leven, zonder verdriet en pijn
En dit is een keuze die je eigelijk zelf moeten maken
Maar ik weet gewoon dat ik je toch wel kwijt zal raken
Misschien zie je het nog niet, maar ik doe dit voor jou
Omdat ik zo ontzettend veel van je hou
Vergeet me maar, en ga verder met je leven
Denk niet aan het meisje die je haar hart niet kon geven
Vergeet alle mooie momenten die we samen hebben meegemaakt
Denk maar aan alles wat je op den duur was kwijt geraakt
En na een tijdje als je me vergeten bent, ben ik een vaag iets in je verleden
En dan zul je zien dat je toch gelukkig kan zijn, in de toekomst en in het heden