Elke dag zeik je me af
Elke dag heb je wel wat aan mij op te merken
Elke dag maak jij mij verder kapot
Elke dag verplaats je me een stap dichter naar de dood
Waarom verdien ik dit dan allemaal?
Wat doe ik dan allemaal fout?
Moet ik mezelf anders nog meer straffen?
Nou ik zou het zo willen doen
Alleen ik mag het niet
Ik heb me vriend belooft het niet meer te doen
Dus ik probeer me eraan te houden want wil hem niet kwijt
Alleen het is zo moeilijk
Toch zou ik moeten doorzetten