LIEVE RINEKE.
ik wou je zeggen hoe veel ik,van je hou.
weet dat ik, altijd op je bou.
jij bent mijn leven en mijn pijn.
zonder jou zou heel erg eenzaam zijn.
maar laat mijn nooit alleeen m9ijn vrouw,
weet dat ik,altijd van je hou.
jij bent mijn trots en mijn bestaan.
weet zonder jou is het gedaan.
ik hou heel veel van jou .
en zoals je weet.
wil ik nog steeds met je trouwen.
dat je dat nooit vergeet.
want een vrouw zoals jou.
dat is het enigste waar ik van hou,
ik heb je lief mijn lieve schat
en weet dat ik wacht op de dag.
dat je ja zult zeggen tegen mijn,
dat maakt mijn hart heel erg blij.
ik hou van jou ,
heel erg veel.
weet dat ik mijn leven met je deel.