Men zegt: uit het oog is
uit het hart.
Maar ik heb ontdekt dat
dit niet zo is...
We hebben elkaar
nu lange tijd niet gezien.
En ik wou je even laten weten dat
ik je nog steeds even graag zie,
(als zoveel maanden terug)
dat ik je mis en
hoop je snel weer te zien...