Zonnenstralen doorprikken mijn huid
Stralen,die priemen door mijn hart
Een hart, dat huilt van verdriet
door al het leed dat je bij me achterliet
Mijn hart,doorklieft en gebroken
Men trots,mijn hele zijn,mijn waardigheid ontnomen
Diezelfde stralen,mijn kind
brachten geluk in jou leven
Een klein straaltje,zo lief en teder
Jou kind,mijn oogappel,mijn hele leven
Ik smeek je ...laat me deel uitmaken van haar leven...